Løs arbejdsplan samt undersøgelsesdesign

Litteratursøgning. Vi er i gang, og vi skal være færdige indenfor en uge. Dette indebærer, at vi skal kigge på hvad forskere har skrevet om emnet, samt finde tidligere opgaver, der ligner. Vi skal desuden se på andre politikere, især nordiske, der brander sig selv vha. online communities, og på, hvordan de gør det. Her kan vi evt. inddrage artiklen fra nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.6538012.

I denne fase skal vi desuden finde Hadia Tajik på Facebook, Twitter, osv., samt tage screen dumps af hendes profiler i en given periode (evt. ugen efter påske)

Dette punkt skal give os et overblik over omfanget af Hadia Tajiks brug af online communities til at brande sig, samt give en generel indsigt i emnet.

Analyse. Skal færdiggøres i slutningen af april. Efter vi har fået overblik over opgaven og materialet, skal vi i gang med analysefasen. Her skal vi kortlægge hvilke medier, Hadia Tajik bruger, hvorfor hun ikke er på LinkedIn (dette opdagede vi tilfældigvis ved første møde), evt. finde ud af, om hun har flere profiler i nogle online comminuties (en privat og en offentlig), og se om hun vælger vores friend requests til eller fra. Vi regner i denne fase med, at kunne få et præcist billede af, hvordan Hadia Tajik bruger nettet til personlig branding, og at kunne analysere os frem til, hvorfor hun tager de valg, hun gør.

Interview med Hadia Tajik. Dette skal gerne foregå i første uge af maj, hvis det kan lade sig gøre. Enten skriftligt (via FB/mail/Twitter) eller mundtligt via telefon. Her kan vi få afprøvet nogle af de teser, vi er kommet frem til igennem vores analyse, hvorfor interviewet først ligger efterfølgende. Kommer vi vha. interviewet frem til, at vi ved vores analyse er kommet frem til forkerte eller for uholdbare konklusioner, kan vi herefter gå tilbage og genoverveje dem. Processen skal altså i dette tilfælde ses som værende dynamisk.

Opgaveskrivning. Dette sidste punkt gøres i maj.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s